Over BigBrands

 • Over BigBrands

  BigBrands verzorgt complete inrichtingen van particulier tot meerdere duizenden vierkante meters voor en door professionals. Door de compacte organisatie en creatieve mensen binnen BigBrands zijn wij in staat voor elke klant een passend interieur vorm te geven en in te richten. Uit onze referenties kunt u zien dat wij vele diverse projecten hebben gerealiseerd, divers qua grootte, doeleinden en wensen van de klant.

  BigBrands is een onafhankelijke en authentieke organisatie op het gebied van inrichtingsconcepten. BigBrands heeft geen eigen productie van bepaalde meubellijnen en wij zullen u dan ook altijd onafhankelijk adviseren en begeleiden in een inrichtingstraject.

 • Onze filosofie

  Bij BigBrands streven we ernaar om de meeste toegevoegde waarde voor de klant te leveren, speciaal hiervoor hebben we een selectief partnernetwerk van ondersteunende bedrijven voor alle disciplines die aan bod komen bij het realiseren van een interieur. Tevens hebben wij bewust de keuze gemaakt om een onafhankelijke positie in de markt te hebben. Hierdoor kunnen wij op een optimale manier voor u een interieurplan samen stellen.

  BigBrands denkt dat het “werkritme” in de nabije toekomst nog ingrijpend gaat veranderen, dit wordt ondersteund door de meubelbranche door nieuwe innovaties en mogelijkheden. BigBrands streeft ernaar om de profilering van een bedrijf te ondersteunen door het interieur en de corporate identity verder uit te dragen.

Ons team

Projecten bij BigBrands binnen elk segment worden op een zeer persoonlijke manier behandeld. U heeft niet te maken met verschillende schijven, maar vanaf het eerste contact t/m de levering en nabestellingen te maken met een contactpersoon. Hierdoor bereikt BigBrands een zeer grote persoonlijke betrokkenheid bij de projecten en zal er ten alle tijden gedacht worden vanuit de klant. Een project bij BigBrands houdt niet op na de levering van het meubilair!

 • Herjan

  Owner/advisor

  Het creëren van samenwerkingen voor de BigBrands projecten behoort tot een van de favoriete bezigheden van Herjan. Nieuwe omgevingen inspireren met BigBrands design is dan ook wat hij het liefste doet.

 • Pim

  Business Development

  Als projectmanager zorgt Pim voor de gehele uitvoering van A tot Z van de BigBrands projecten. Hiervoor is Pim verantwoordelijk voor de gehele inkoop, logistiek en nazorg bij het opleveren van een project.

 • Vera

  Sales / Marketing

  Voor BigBrands verzorgt Vera mede de webshop en online marketing. Daarnaast is Vera verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden en facilitaire diensten.

 • Brent

  Business Development

  Brent is bezig met verbeteren van interne processen en het optimaliseren van de logistieke dienstverlening en ook zorgt hij voor de financiële administratie.

 • Lotte

  BigBrand Support

  Lotte ondersteund het BigBrands team op het gebied van design, ontwerp en online content.

 • Inger

  Communicatie

  Inger is verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie van BigBrands. Zo coördineert zij bijvoorbeeld de social media en de nieuwsbrieven.

   

   

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer informatie over onze projecten, werkwijze of wilt u meer weten over ons team? Heeft u vragen of wilt u samenwerken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.