Ontmoet Nanda, office manager bij BigBrands

15 november 2021

Nanda is een echte regelheldin, houdt van afwisseling en heeft een voorliefde voor moderne dans. Buiten het werk om kan je haar vinden in haar favoriete stad Rotterdam samen met haar gezin of vrienden. Wie is Nanda? Hoe is zij op de werkvloer? En waar is zij trots op? Lees mee voor een kijkje in het leven van Nanda!

Regelen en organiseren is jouw tweede natuur, vertel? 

Van danseres tot production manager in de reclamefotografie, ik heb het allemaal gedaan. Tijdens mijn opleiding aan de academie en mijn stage bij een dansgezelschap kwam ik erachter dat ik nog een talent had! Company manager. Achter de schermen voelde ik me ook als een vis in het water en via mijn netwerk ben ik terecht gekomen bij een van de grootste reclame fotostudio’s van Rotterdam. Na zeven leerzame jaren waarin ik betrokken was bij alle onderdelen van de bedrijfsvoering en de studio runde, wilde ik toch weer wat doen met mijn achtergrond. Ik miste het theater en ben gaan werken bij een dansgezelschap in Rotterdam. Na enige tijd ben ik gaan freelancen, waar ik onder de naam Regelheldin gave opdrachten heb gehad in de culturele en commerciële sector. Door al mijn functies liepen regelen en organiseren altijd als rode draad overal heen. Via mijn netwerk ben ik uiteindelijk bij BigBrands terecht gekomen en ook hier ben ik weer een echte regelaar!

Wat maakt het werken bij BigBrands zo leuk? 

Het team en het contact met verschillende mensen. Ik spreek iedereen; van klanten tot leveranciers. Ik vind de diversiteit hiervan erg inspirerend. Daarnaast geeft het verbinden van mensen en een efficiënte planning mij energie. Als zaken perfect in elkaar overlopen of lekker aansluiten, kan ik hier enorm blij van worden. De persoonlijke aanpak van BigBrands springt er voor mij ook uit. We draaien grote projecten, maar behouden het persoonlijke. Dit komt ook terug in mijn functie en het team, ik werk met alle collega’s. Iedereen heeft een eigen achtergrond en stijl, maar toch werken we nauw samen met hart voor de zaak. Zo bouw je een band op, wat de samenwerking van het team ten goede komt. Iets wat je als freelancer toch minder snel hebt omdat de opdrachten van tijdelijke aard zijn.

En natuurlijk houd ook ik van design! Ik heb altijd al interesse gehad voor interieur en styling. Ik ben visueel ingesteld en houd van mooie plaatjes dus dat komt hier weer goed terug. Daarnaast is ons kantoor te vinden in hartje Rotterdam, de stad waar ik erg van houd. Niets leuker dan het kantoor uitstappen en volle terrassen aantreffen, zelfs op maandag!  Ik woon hier al twintig jaar, maar kan er geen genoeg van krijgen.

Wie ben jij op de werkvloer? 

Op de werkvloer word ik vaak gezien als iemand die van alles regelt en alle ballen tegelijk in de lucht wil houden. Snel schakelen en alles fixen, gewoon ‘Just do it’! Lekker doorwerken, maar ook dingen met aandacht doen en samenwerken. Naast office management richt ik mij ook op de human resource kant binnen BigBrands. Daarin ga ik mij nog verder ontwikkelen dus er liggen nog genoeg uitdagingen in het vooruitzicht.

Tot slot, waar ben jij trots op? 

Ik ben super trots op mijn twee kinderen. Ze zijn allebei nog jong, maar erg ondernemend. Zo heeft de één al haar eigen website waar ze zelfgemaakte T-shirts verkoopt en de ander een blog over games. Ik vind het mooi om te zien hoe zij hun creativiteit ook digitaal toepassen. Wekelijks gaan we naar het bos of het strand om even uit de stad te zijn en we kijken nu al uit naar een mooie reis naar New York die we momenteel aan het plannen zijn. Genoeg mooie momenten om naar uit te kijken.

Lees meer blogs